Argentiinassa tulvi – mies keksi hulvattoman tempauksen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Popin kuningas Michael Jackson tunnetaan kuuluisasta moonwalk-tanssiliikkeestään. Mies ei alun perin keksinyt taaksepäin liukuvaa liikettä, mutta hänen ansiostaan se on noussut erääksi maailman kopioiduimmista koreografioista. Moonwalkia voidaan vetää uskomattomissakin paikoissa.

YouTube
YouTube

Viime aikoina Etelä-Amerikassa on satanut rankasti, mikä on tuonut joillekin alueille tulvia. Äskettäin Argentiinassa Neuquenin kaupungissa videoitiin hauska tilanne, jossa mies innostui tanssimaan moonwalkia tulvan keskellä. Vedessä liukuva Michael Jackson -asuun pukeutunut herra esitteli taitojaan YouTube-videolla ystäviensä iloksi.

Vuonna 2009 menehtynyt tähti inspiroi yhä fanejaan. Äskettäin Michael Jacksonista tehtiin maalaus Nutella-suklaapähkinälevitteellä ja veitsellä. Kyseinen herkullinen taidemaalaus syntyi saksalaisen fanin inspiraatiosta. Hän loi teokseensa kuvan 1980-luvun Jacksonista.