Sisarukset pidätettiin – putkassa paljastui intiimi suhde

Ohhoh! · Tim Isokivi

Tavanomainen pidätystapaus amerikkalaisessa tavaratalossa sai varsin erikoisia piirteitä Teksasissa. Poliisit pidättivät Porterissa asuvan Charlene Ellet -nimisen naisen epäiltynä Walmart-kaupassa tapahtuneesta myymälävarkaudesta. Pian tämän jälkeen 25-vuotiaan naisen veli, Cameron Beck, ilmaantui etsimään häntä.

Viranomaiset päätyivät tutkimaan sisarusten yhteistä autoa. Ajoneuvon sisällä oli poltettu hehkulamppu ja katkaistu kynä, joista löydettiin jälkiä amfetamiinista. Kaksikko myönsi polttaneensa huumetta kaksi viikkoa aikaisemmin, ja kumpikin sisaruksista joutui putkaan.

Tässä vaiheessa tapaus meni todella erikoiseksi. Viranomaiset sulkivat sisarukset vierekkäisiin kalterien erottamiin selleihin. Kun poliisit täyttivät pidätysraportteja, kaksikko ryhtyi suutelemaan kiihkeaästi kaltereiden välistä. Hämmentyneet poliisit päättivät kuulustella Charlenea uudelleen.

Nainen myönsi olevansa seksisuhteessa 26-vuotiaan veljensä kanssa. Hänen mukaansa suhde oli alkanut marraskuussa, kun Cameron pääsi vapaaksi vankilasta. Puolustuksekseen Charlene väitti kaksikolla olevan eri isät. Nainen kertoi sisarusten – tai pariskunnan – eläneen yhdessä motellin huoneessa hänen kaksivuotiaiden kaksostyttöjensä kanssa.

Montgomery County Police Reporter -sivuston mukaan Charlene kuvaili heidän harrastaneen seksiä väliseinän takana tai vessassa, jotta lapset eivät näkisi heidän puuhiaan. Kumpikin sisaruksista on edelleen pidätettyinä. Oletettavasti kumpikin on tällä kertaa suljettuina selkeästi erillisiin selleihin. Charlenen kaksostyttäret ovat parhaillaan hänen siskonsa huostassa.