Laulaja väittää olevansa Michael Jacksonin avioton lapsi – voi todistaa sen?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Michael Jackson kuoli vuonna 2009, minkä jälkeen moni asia hänen perheensä ja läheistensä elämässä on muuttunut. Popin kuninkaaksikin kutsuttu, miljoonien ihmisten rakastama edesmennyt laulaja nousee edelleen toisinaan otsikoihin.

YouTube
YouTube

Nyt Yhdysvaltain Miamissa asuva Brandon Howard väittää olevansa Michael Jacksonin avioton lapsi. 31-vuotiaan miehen äiti on laulaja Miki Howard, joka tapasi TMZ-sivuston mukaan Jacksonin vuonna 1982. Brandon syntyi jonkin aikaa kohtaamisen jälkeen.

Äitinsä ja väitetyn isänsä lailla myös Brandon Howard on luonut uraa laulajana, ja häntä tullaan kuulemaan R&B-laulaja Akonin tulevalla kappaleella. Mies väittää voivansa todistaa olevansa Michael Jacksonin poika DNA-testillä, jonka tulokset paljastetaan lähipäivinä FilmOn.com-sivustolla. Brandon aikoo vaatia perintöosuuttaan edesmenneen poptähden perikunnalta – ellei hän ensin osoittaudu pelkäksi julkisuudenkipeäksi huijariksi.

Poptähti Michael Jackson kuuluu maailman menestyneimpiin poptähtiin, jolla on edelleen miljoonia faneja ympäri maailmaa. Mies tuli tunnetuksi jo lapsitähtenä Jackson 5 -yhtyeestä, minkä jälkeen hän lanseerasi upean uran sooloartistina. Kymmenen albumia julkaissut, vuonna 2009 menehtynyt Jackson muistetaan parhaiten hiteistään Bad, Thriller, Black or White, Earth Song ja esimerkiksi Smooth Criminal.