Photoshoppauksen karu todellisuus – parodiavideo osui naulan kantaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet graafisen alan ammattilaiset toimivat mallien stylisteina, personal tranereina, kampaajina ja kauneuskirurgeina. Eivät suinkaan siksi, että muuttaisivat heidän ulkonäköään todellisuudessa vain siksi, että he osaavat muokata jokaisesta mallista kuvankäsittelyohjelman avulla standardien vaatiman ja hyvännäköisen.

Kauneusihanteet eivät kuitenkaan miellytä kaikkia nykypäivänä ja siksi joissakin eturivin muotilehdissä on otettu uusi rohkea linja, että heidän kansikuvamalleille ei tehdä muuta kuin lehden painamisen kannalta pakolliset kuvankäsittelyt. Toki photoshoppausta käytetään taidokkaasti edelleenkin esimerkiksi markkinoinnissa. Nyt College Humor -sivusto on luonut taidokkaan videon siitä, mitä kuvankäsittely heidän mielestään tarkoittaa.

Ensin kuvassa on isopovinen ja kaunisvartaloinen blondi punaisissa bikineissä. Kun photoshoppaus poistetaan, paljastuu nainen hieman pyyleväksi, pienirintaiseksi ja iho-ongelmista kärsiväksi neitokaiseksi. Entäpä sitten, kun loputkin kuvankäsittelyt otetaan pois? Naisesta tulee suorastaan syötävän hyvännäköinen.