Miehet etsivät kämppistä – odottamattomat vaatimukset tulokkaalle

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikankreikkalainen John Stamos on legendaarinen näyttelijä ja monien vitsien aihe. Taannoisessa Step Brothers -komediassa Will Ferrellin ja John C. Reillyn nelikymppiset luuserihahmot valitsivat Stamosin siksi yhdeksi mieheksi, jonka kanssa voisivat olla ”sillain”, jos olisivatkin sattumalta naisia.

Kahdella chigagolaisella herrasmiehellä on tuskin ollut mielessään näin monimutkainen kuvio, kun he etsivät Craigslist-sivuston ilmoituksellaan John Stamosin näköistä kämppäkaveria asuntoonsa. Miehet tarjoavat Stamosin kaksoisolennolle huoneen 500 dollarin kuukausihintaan. Kämppäkaverille on kuitenkin uskomattomia kriteerejä.

Hänen täytyy olla kreikkalaista syntyperää ja tietää, miten soitetaan kitaraa tai rumpuja. Hänellä täytyy olla hyvät hiukset ja pakkomielle Elvikseen. Kämppiksen täytyy olla hyvä lasten kanssa, koska kuten Full House -komediassa, tämän täytyy ottaa osaa toisten kämppisten lasten kasvatukseen. Aina, kun John Stamos -kaksoisolento vastaa puhelimeen, tulee hänen sanoa ”Puhu minulle”. Kun asiat eivät mene hyvin, hänen täytyy sanoa ”Anna armoa”.