Kanye West keksi syyn vihaamiselleen: ”Yritätte saada minut näyttämään eläimeltä”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kanye West on eräs tämän ajan lahjakkaimmista muusikoista, minkä lisäksi mies on myös kiinnostava julkkishahmo. Yeezuksen jälkeen viimeistään räppärituottajalla alkaa olemaan runsaslukuinen määrä sekä faneja että vihaajia. Jättikokoisen egon omaava West on nyt keksinyt syyn sille, miksi häntä inhotaan.

Mies syyttää monikulttuurista suhdettaan Kim Kardashianiin syynä mediakritiikkiin. Ajatus saattaa ensin tuntua kaukaa haetulta, mutta Kanye Westin kommentissa voi myös olla järkeä. Hänen ja Kardashianin suhdetta on arvioitu melko pinnallisista lähtökohdista käsin jo sen alkumetreillä.

– TMZ, E!, Barbara Walters, kun teette lehtiinne otsikoita, kun yritätte saada minut näyttämään hullulta tai eläimeltä, se johtuu siitä, että pelkäätte monikulttuurisia ihmissuhteita. Kun menimme yhteen, se oli kuin Romeo ja Julia -rakkaustarina, jossa nainen on realitytähti ja minä räppäri. Ihmiset puhuvat siitä, miten brändimme yhtyvät, eivätkä ne sovi yhteen. Olen kyllästynyt puhumaan brändeistä, kommentoi Kanye West Mirror-lehden mukaan.

Taannoin Kanyen kerrottiin ottaneen tulevan vaimonsa uran näppeihinsä. Mies aikoo auttaa Kimiä bisneskuvioissa ja hänen ansiostaan kaunotar on esiintynyt vähemmän lehtihaastatteluissa ja televisiossa. West on joutunut asian takia nokkapokkaan Kardashianin äidin Kris Jennerin kanssa. Nainen on aiemmin luotsannut koko klaaniaan julkisuuteen, ja on esimerkiksi sitä mieltä, että perheenjäsenten kannattaisi ottaa kaikki saamansa julkisuus vastaan.