Mies työnsi ulostetta pankkiautomaatteihin: ”Protestoi pa**aa pankkijärjestelmää”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet kansalaiset ovat kyllästyneitä erityisesti päättäjien toimintaan, mutta ajoittain myös esimerkiksi pankkitoiminta saa veren kiehahtamaan. Nyt niin on käynyt Ranskassa, jossa mies päätty osoittaa tunteensa pankkijärjestelmää kohtaan poikkeuksellisen konkreettisella tavalla.

Länsi-Ranskassa Brestin kaupungissa asuva 53-vuotias mies työnsi nimittäin ulostetta 17 pankkiautomaatin sisään, The Local uutisoi. Viiden eri pankin henkilökunta joutui tulemaan tavallista aikaisemmin töihin, jotta he saivat puhdistettua ulosteella sotketut pankkiautomaatit.

Poliisit saivat myöhemmin kiinni 53-vuotiaan miehen, joka kertoi protestoineensa ulosteella ”paskaa pankkijärjestelmää” vastaan. Miestä odottaa nyt syyte vahingonteosta. Viranomaisten mukaan mies oli kerännyt iskuaan varten ulostetta useiden päivien ajan, mutta ulosteen alkuperää mies ei suostunut kertomaan.