Raju auto-onnettomuus – kuljettajalle 100 mehiläisenpistoa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme taannoin amerikkalaisnaisen kauhun hetkistä, kun hän löysi pihallaan olevan puun rungosta massiivisen mehiläispesän. Asiantuntijoiden mukaan pesässä asusteli jopa 60.000 mehiläistä. Nyt eräs onneton on törmännyt autollaan puuhun Los Angelesissa.

YouTube
YouTube

CBS on julkaissut uutisraportin Yhdysvaltojen länisrannikolta La Canada Flintridgen kaupungista, jossa kaksi autoa oli ajanut kolarin. Toinen autoista oli törmännyt tien vieressä olleeseen puuhun ja valitettavasti puun sisällä oli ollut tuhansien mehiläisten yhdyskunta.

Mehiläiset olivat hyökänneet paikalla olleiden autojen ja ihmisten kimppuun. Kolarista muuten vahingoittumattomana selvinneet kuljettajat olivat saaneet useita pistoksia kehoonsa. Myös sivulliset joutuivat raivokkaiden mehiläisten uhriksi, kun ohikulkijana ollut 17-vuotias tyttö sai yli sata mehiläisenpistoa.