Kadonneessa malesialaiskoneessa ”matkustanut” löytyi Itävallasta

Ohhoh! · Stara.fi

Maailalla ihmetellään parhaillaan kovasti malesialaisen matkustajakoneen mystistä katoamista. Kiinaan matkalla ollut lentokone katosi yllättäen jälkiä jättämättä ja hätäilmoitusta antamatta. Koneen ja sen matkustajian kohtalosta liikkuu lukuisia villejä spekulaatioita.

Splash
Splash

Varmaa on kuitenkin se, että mukana oli useita matkustajia, jotka pääsivät lennolle varastettujen passien avulla. Nyt Osterreich-lehti on löytänyt Itävallasta Christian Kozelin, joka oli matkustajaluettelon mukaan mukana lennolla. 61-vuotias mies ei kuitenkaan ollut lähelläkään Malesiaa tai Kiinaa, sillä hänen varastetulla passillaan matkusti joku muu.

Kozel kertoi lehdelle, että poliisi oli saapunut hänen ovelleen sunnuntaina aamulla ja kertoneet erikoisesta tilanteesta. Mies totesi Osterreichille olevansa onnellinen, että ei ollut mukana lennolla. Hänen passinsa varastettiin kaksi vuotta sitten taksissa Thaimaan Phuketissa.

Splash
Splash