Automiehen unelmahotelli: V8 tekee päiväunista totta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailmalla on lukuisia hotelleja, jotka houkuttelevat turisteja luokseen joko erikoisen sijaintinsa tai poikkeuksellisen miljöönsä voimalla. Olemme esitelleet näistä muutamia, mutta nyt jutun arvoiseksi nousee todellinen autofanien paratiisi. V8-hotelli on nimensä veroinen.

YouTube
YouTube

V8-hotelli on saksalainen 34 huoneella varustettu automuseo, joka toimii samalla majoitusalan liikkeenä. Näiden herkkujen lisäksi hotellissa on oma panimopubi. Hotelli sijaitsee vain 20 minuutin ajomatkan päässä Stuttgartin keskustasta ja se on rakennettu vanhaan lentokenttäterminaaliin.

Joissakin hotellihuoneissa on oma teemansa ja mukana on niin Route 66, retro drive-in, automekaanikon unelma kuin Morris Minor -huoneet. Neljän tähden hotelli on nähtävyys jo sellaisenaan, mutta se on omiaan kaikille autofaneille.