Vieroitus ohi! Kesha aloittaa uuden elämän

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen poppari Kesha piti itseään teininä rumana ankanpoikasena. Ulkonäköpaineet ovat jatkuneet myöhemmällä iällä, ja tilanne on johtanut anoreksiaan ja bulimiaan, joiden vuoksi nainen vietti äskettäin aikaansa chigagolaisella vieroitusklinikalla.

Nyt 27-vuotias Kesha on päässyt pois vieroitushoidosta ja tehnyt elämänmuutoksen lähtemällä pois kotiseuduiltaan Tennesseestä. Uusi koti löytyi Kaliforniasta Los Angelesista. Hänellä on kaupungissa hyvä tukijoukko ja ystäviä, joille voi puhua.

– Kesha voi hyvin. Hän näyttää ja tuntee olonsa erinomaiseksi, kertoi lähipiiriin kuuluva henkilö People-lehdelle.

– Hän sai sen, mitä haki vieroituksesta. Kesha muistaa taas, miten voi rakastaa itseään.

Kesha tunnettiin aiemmin siitä, että hänen nimessään oli dollarimerkki. Nainen kuitenkin vaihtoi juuri nimensä Ke$hasta tavanomaiseksi Keshaksi. Lisäksi hän julkaisi Instagramissa kuvan, jolla hän kuvaili nykyistä mielentilaansa vahvana. Naisella oli kuvassa paita, jossa luki: ”IMA SURVIVOR”, eli olen selviytyjä.