Suutelu oli vasta alkua – nyt tuntemattomat masturboivat toisiaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Netissä on viime päivinä niittänyt suosiota Tatia Pilievan video, jolla toisilleen tuntemattomat ihmiset pantiin suutelemaan keskenään. Kokeeseen osallistui kaksikymmentä toisilleen vierasta ihmistä. Kokeilun tulos oli poikkeuksellisen koskettava, ja usein myös hieman nolokin.

YouTube
YouTube

Kuten kaikkia netin hittivideoita, on myös pussailutaltiointia ryhdytty parodioimaan monien eri tahojen toimesta. Nyt Pimm’s Girl Comedy -niminen ryhmä on tehnyt suuteluvideosta huumoriversion, jossa toisilleen tuntemattomat ihmiset antavat ensimmäisen kerran käteenvedon ventovieraalle.

Mikäli ei ole tiukkapipoinen ihminen, saattaa videosta saada päivän makeimmat naurut. Parodiaversio on matkinut alkuperäistä videota mainiosti vaihtaen vain kauniin suuteluidean hieman härskimpään aiheeseen. Lopputulos on kuitenkin hyvin paljon alkuperäistä muistuttava.