Näin suomalainen YouTube-kielikaunotar esiintyi vuosia sitten – upea tulkinta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Pietarsaarelainen 20-vuotias Sara Maria Forsberg on tällä hetkellä neitokainen jokaisen huulilla. Hänen YouTube-palveluun lisäämiään videoita on kehuttu maailmanlaajuisesti. Viimeksi Hollywood-tähti Joseph Gordon-Levitt kertoi Facebook-sivuillaan ihastelleensa Suomi-tytön lahjakkuutta.

YouTube
YouTube

Sara alias Smoukahontas oli kuitenkin varsin vakuuttava laulaja jo kolmisen vuotta sitten, jolloin hän julkaisi YouTubessa videoita sarajean4-nimellä. Häneltä nähdään esimerkiksi räiskyvä versio Jessie J:n kappaleesta Mamma Knows Best. Äänialaa ei nuorelta kaunottarelta puutu!

Varsinaisesti YouTube-sensaatio sai kuitenkin äskettäin huomiota esittämällä poikkeuksellisen uskottavasti maailman eri kieliä. Tämän jälkeen tulivat esille laulutaidot, kun Forsberg kokosi videolle omat näytteensä 14 eri genren musiikkityyleistä.