Älä ota näitä julkkiksia matkaseuraksi: ”Elämäsi huonoin reissu?”

Matkailu Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Jos otat ystävän seuraksi matkalle, saat melko pian tietää kaiken olennaisen hänen luonteestaan. Kukaan ei jaksa teeskennellä mitään väsyneenä ja nälkäisenä jetlagissa. Reissun jälkeen sinulla ei ole enää aukkoja sivistyksessä, vaan voit sanoa todella tuntevasi toisen ihmisen.

Jotkut saattavat unelmoida pääsevänsä matkalle julkisuuden henkilön kanssa. Nyt ihmiset ovat saaneet nimetä ne tähdet, joiden kanssa he vähiten haluaisivat päätyä yhteiselle matkalle. Brittiläinen bisnesnainen ja glamourmalli Katie Price oli kaikkein inhotuin reissukumppani, selvisi RadioTimes.comin tekemästä kyselystä.

Toiseksi vähiten kansa haluaisi jakaa reissueväänsä Russell Brandin kanssa. Vaikka Jeremy Clarksonin moottoriturpa viihdyttää monia televisiossa, hän on kuitenkin kolmanneksi inhotuin matkaseuralainen. Elämäsi huonoin reissu voisi tulla myös, jos matkakumppanina olisi Simon Cowell, Piers Morgan, Victoria Beckham tai Stephen Fry.