Takaa-ajo kuin GTA-pelistä – hengenvaarallinen poliisioperaatio videolle

Ohhoh! · Tim Isokivi

Poliisien kameroille päätyy joskus tilanteita, jotka vetävät vertoja toimintaelokuvien hurjimmillekin kohtauksilla. Yhdysvaltain Denverissä tallentui 12. maaliskuuta tilanne, jossa rikoksesta epäilty kaappasi peräti kolme autoa paetessaan paikallisia poliiseja.

YouTube
YouTube

Jack Ryan -niminen mies varasti ensin auton, joka oli parkkeerattu huoltoaseman eteen. Kyseisen auton sisällä oli lapsi, jonka äiti oli tapahtumahetkellä huoltoaseman sisällä maksamassa ostoksiaan. Mies ajoi kulkuneuvolla hetken aikaa, kunnes ilmeisesti huomasi lapsen ja pysäytti auton. Sen jälkeen mies kaappasi edellään ajaneen tila-auton.

Rikollinen oikaisi tila-autolla niityn läpi läheiselle valtatielle, ja jatkoi matkaansa vastaantulevien auton. Hetken päästä hän kaappasi vielä kolmannenkin auton. Erittäin selvältä videokuvalta selviää, kuinka Jack Ryan repii autoa kuljettaneen naisen ulos kuskin paikalta ja hyppää itse ratin taaksen.

Lopulta rikollinen kolaroi autonsa, ja jatkoi pakoaan jaloin. Poliisit saivat juoksunsa aikana takkinsa hukanneen miehen kiinni. Poliisit jahtasivat Jack Ryania huumausaineisiin liittyvistä rikoksista epäiltynä. Kaikki takaa-ajoon osalliseksi joutuneet sivulliset, mukaan lukien ensimmäisessä varastetussa autossa ollut lapsi, selvisivät ABC News -sivuston mukaan tapahtumista säikähdyksellä.