4 kysymystä, joita et ole kehdannut kysyä vartalostasi

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Ihmiset kokevat joskus kehohäpeää, eivätkä uskalla esittää mieltään askarruttavia kysymyksiä. Varsinkin nuoret saattavat arastella asioiden esittämistä ääneen. Tämän takia esimerkiksi jo kuopatun Suosikki-lehden Bees & Honey-palstalle tulvi kysymyksiä lääkäri Erkki-Pekka J. Hellen vastattavaksi.

YouTube
YouTube

Nyt nettivideolla otetaan terä pois hämmentävimmistä kysymyksistä antamalla vastauksia erikoisiin kehopohdintoihin. Jos olet esimerkiksi joskus miettinyt, onko sopivaa naksautella niveliään, nyt saat siihen vastauksen.

Tämän lisäksi video käsittelee myös huulirasva-addiktiota, ja mistä se johtuu. Mikäli olet joskus joutunut pidättämään kauan virtsaasi ja virtsarakon venymisen vaarallisuus mietityttää, siihenkin löytyy vastaus oheiselta videolta. Viimeinen suuri kysymys koskee aivastuksen pidättämistä – ja mitä se aiheuttaa.