Emma Watson upeassa kuvassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Harry Potter -elokuvasarjan tähti Emma Watson vietti koko nuoruutensa julkisuudessa, sillä hän nousi maailman tietoisuuteen jo 10-vuotiaana ensimmäisessä Harry Potter -elokuvassa. Malliuraa tekevä näyttelijä opiskelee parhaillaan kirjallisuutta Oxfordin yliopistossa.

emmawatson14032014

Seuraavaksi valkokankaalla Noah-elokuvassa esiintyvä Emma Watson nähdään nyt Elle-lehden tuoreen numeron kannessa. Kuvassa kokonaan sinisiin pukeutunut näyttelijäkaunotar poseeraa viettelevästi farkkupaitansa napit auki. Entinen lapsitähti avautuu lehden haastattelussa olevansa kateellinen näyttelijöille, jotka ovat saavuttaneet suosionsa vasta ehdittyään kasvaa rauhassa aikuisiksi.

23-vuotias näyttelijäkaunotar on tehnyt viime vuosina myös pesäeroa vanhaan lapsitähden imagoonsa ja Harry Potter -rooliinsa. Watson nähdään parhaillaan The Bling Ring -elokuvan pääosassa. Leffauran ohella hän on kuitenkin poseerannut jo parin vuoden ajan mallina muun muassa Burberryn mainoksissa. Watson opiskelee yliopistossa englanninkielisen kirjallisuuden tutkimista.