Kissalle tehtiin käytännön pila – lattia olikin juoksumattoa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Eläimiä pystyy huijamaan välillä niiden rajallisen ymmärryksen takia. Joskus homma menee kiusanteoksi, välillä tilanteista taas saa aikaan koomisia YouTube-videoita. Nyt eräs kissa on päätynyt juoksumatolle isäntänsä ansiosta.

YouTube
YouTube

Nälkäinen kisu haluaa maistella lautaseltaan ruokaansa, mutta hän sattuu olemaan juoksumaton päällä. Omistaja laittaa maton liikkeelle, ja eläin joutuu urheilemaan ennen kuin pääsee syömään. Karvatassu näyttää hämmentyneeltä, kun ei heti pääse eväidensä pariin.

Tämä ei ole ainoa video, jossa mirrit ovat päässeet juoksumatolle. Kerroimme myös aiemmin videoista, joissa katit taistelivat maton parissa. Eräs eläin yritti muun muassa saada sitä pysähtymään tassunsa taputuksen voimalla.