Kolmen tunnin orgasmi – se olikin vasta alkusoittoa

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Kerroimme muutama kuukausi sitten Seattlessa asuvasta Liz-nimisestä naisesta, joka jouduttiin kiidättämään sairaalaan naisen kolme tuntia kestäneen orgasmin vuoksi. Naisen tarinasta kerrottiin TLC-televisiokanavan Sex Sent Me to the ER -hittisarjassa. Orgasmit hallitsivat sen jälkeen hänen elämäänsä kokonaisvaltaisesti.

YouTube
YouTube

– Pystyin saamaan orgasmin televisiota katsoessa tai kadulla kävellessä. Se tuli yhtäkkiä. Pystyin siirtämään orgasmia pienen ajan hengitystäni pidättämällä ja esimerkiksi julkisilla paikoilla minun on mentävä nopeasti omiin oloihin, Liz kertoi Daily Mailin haastattelussa.

– Vartaloni määritteli elämänlaatuni kokonaan ja se oli todella masentavaa. Saatoin jossain vaiheessa saada jopa 12 orgasmia päivässä. Kävin monien spesialistien luona ja myös he olivat neuvottomia tilanteessa.

Naisen ongelmat alkoivat kuuluisasta kolmen tunnin orgasmista. Maratoonilaukeamiset jatkuivat sairaalareissun jälkeen ja lopulta tohtori Irwin Goldstein keksi syyn orgasmeihin. Naisella on kaksisuuntainen mielialahäiriö ja hänen syömät lääkkeet muuttivat aivojen kemiaa ratkaisevasti. Liz lopetti lääkityksen maltillisesti ja sai elämänsä takaisin.