Nigella Lawson on luonnollinen kaunotar – ei pakkelia kaipaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Julkkiskokki Nigella Lawson tunnetaan ruokaohjelmistaan ja kirjoittamistaan ruokateoksistaan. Hiljattain hänet äänestettiin maailman seksikkäimmäksi televisiokokiksi pettäjäsivusto AshleyMadison.comin käyttäjien toimesta. Nyt hän kaunistaa Voguen kansikuvaa erittäin naturellina.

nigellalawson13032014

Uhkean Lawson on astunut Voguen numeron haastattelussa ensimmäistä kertaa julkisuuteen sotkuisen eron ja huumekohun jälkeen. 54-vuotias povipommi on kuvassa hyvin houkuttelevan näköinen, mutta samalla raikkaan kaunis. Hänellä ei ole kannessa kuin aavistus ripsiväriä ja poskipunaa.

– Olin peloissani ilman meikkiä otetun kuvan takia, mutta vihaan olla kuvissa myös liikaa pyntättynä. Pelkään tällöin, että ihmiset pettyvät näkemäänsä tosielämässä, Nigella päivitteli lehden sivuilla.

– Neiti Lawsonin kuvaa käsiteltiin hyvin vähän ja kuvalle tehtiin ennen painamista vain perustoiminnot. Photoshoppausta toteutettiin huomattavasti vähemmän, kuin häntä vuosikymmeniä nuoremmille naisille, lehdestä lisättiin.

Uhkeapovinen televisiokokki Nigella Lawson herkuttelee resepteissään sydämensä kyllyydestä. Hän ei säästele kermaa, voita tai lihaa, vaan taikoo tuhteja ja maittavia aterioita elämän herkkuhetkiin. Hiljattain paljastui, että Nigellalla on myös toinen pahe – huumeet.

Kaunotar oli naimisissa miljonääri Charles Saatchin kanssa, mutta he erosivat, kun Charles kuristi Nigellaa kaksin käsin paparazzikuvissa. Charles väitti oikeudessa Nigellan käyttävän säännöllisesti huumeita. Nigellan väitetään myös lahjoneen entiset assistenttinsa 826.000 eurolla, jotta he eivät kertoisi julkkiskokin käyttävän kokaiinia, polttavan kannabista ja syövän reseptilääkkeitä päivittäin.