Älykkyys on seksikästä – tohtorinaiset osoittavat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vaikka liian moni nainen luulee, että naisessa tärkeintä on muhkeat muodot ja kapea vyötärö, on kuitenkin usealle miehelle tärkeämpää naisten ajatusjuoksun taso. Joillakin saattaa myös olla olettamus, että kaikki älykkäät naiset ovat automaattisesti sukupuolensa rumempia edustajia, mutta viimeistään nyt on tullut aika kumota väitteet.

Betabrand-vaateyhtiö on ottanut malleikseen pelkästään korkeamman koulutuksen suorittaneita naisia, ja mallikuvissa on mukana monen eri alan tohtoreita mukaan lukien opetus- ja kasvatus, psykologian, kemia, biologian ja sosiologian alat. Kuvista huomaa, että tavallisetkin naiset ovat kauniita ja saavat vaatteet näyttämään normaalin houkuttelevilta.

Moni yritys on ottamassa markkinoinnissaan hiljalleen linjaa, joissa panostetaan mallien normaaliin ulkonäköön ilman, että asiakkaille luotaisiin mielikuvia tietystä stereotyypistä, jolta heidän pitäisi näyttää. Betabrandin mallit ovat kiehtovia juurikin siksi, että heidän korkea koulutuksensa on yksi merkki älykkyydestä, joka on monen miehen mielestä monta kertaa seksikkäämpää kuin silikonirinnat.