Vladimir Putinia sivallettiin reippaasti jenkkitelevisiossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Venäjä ja sen presidentti, Vladimir Putin, ovat olleet viime kuukausina kaikkien huulilla. Maailmalla on seurattu tarkasti Ukrainan tilannetta, kun Venäjä lähetti aseistetut sotilasjoukkonsa Krimin nimimaalle. Tapahtumien seurauksena Venäjän ja länsimaiden välit ovat huonoimmat sitten kylmän sodan.

Tilanteen vakavuus ei ole estänyt huumorin löytämistä viimeaikaisista tapahtumista. NBC-kanavan Late Night with Jimmy Fallon -ohjelmassa nähtiin sketsi, jossa irvaillaan Venäjän presidentti Vladimir Putinin kustannuksella. Sketsissä Putin hakee Kickstarter-varainkeruusivuston avulla rahoitusta uutta kylmää sotaan varten.

– Mikäli et tiedä mikä kylmä sota on, se on käytännössä passiivis-aggressiivista taistelua. Hieman kuin silloin, kun kämppiksesi syö perunasi. Sanot hänelle ”se oli ainoa perunani koko vuodelle”, minkä jälkeen tuijotatte toisianne vihaisina”, Jimmy Fallonin esittämä Putin selittää.

”Vladimir Putin” lupaa rahoittajilleen muun muassa valokuvan itsestään ratsastamassa hevosella. Tuhannen dollarin lahjoittajat puolestaan pääsevät itse ratsastamaan hevosella Putinin kanssa tai taistelemaan karhun kanssa.