Äiti opetti pikkutytölle elämän tosiasioita – ei ollutkaan niin helppoa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Monesti lapsia opetetaan, ettei vieraille ihmisille saa alkaa juttelemaan esimerkiksi kadulla. Koska lapsisieppauksia ja pedofiilitapauksia on tullut ilmi enemmän kuin koskaan, pelko ja huolenpito on ymmärrettävää. Aina muksut eivät kuitenkaan ohjauksesta huolimatta tajua asian ydintä.

YouTube
YouTube

Nyt eräällä verkkovideolla nähdään suloistakin suloisempi pikkuneito, jota äiti yrittää valmentaa kohtaamaan elämän karut tosiasiat. Oppi ei vain mene korvan taaksen. Äiti käskee tytärtään sanomaan ei kaikenlaisille muukalaisten ehdotuksille.

Suloinen lapsi kuitenkin murtuu, kun tulee kyse herkullisista kekseistä. Tällöin pikkuruisen suusta kuuluu ”Hyvää!” ei-sanan sijaan. Uiminenkin kuulostaa lapsesta kiinnostavalta, vaikka äiti kuinka yrittää kouluttaa kieltäytymiseen.