Chrissy Teigen teki sen taas – alastonkuva Instagramiin!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossakin poseerannut Chrissy Teigen ei ole tunnettu liiasta ujoudestaan esimerkiksi vähissä vaatteissa poseeraamisen suhteen. Neitokaisella on myös sosiaalisessa mediassa maine varsin suorasanaisena tähtenä.

Chrissy Teigen on aikaisemmin janaut Instagram-tilillään alastonkuvia, jotka on nopeasti poistettu sivustolta sen käyttöehtoja rikkovina. Siitäkin huolimatta kaunotar on jälleen jakanut palvelussa otoksen itsestään vailla rihmankiertämää. Tällä kertaa Teigen on pitänyt huolen siitä, että hän peittää intiimialueet tarkasti jaloillaan, joten sanomista ei pitäisi tulla.

28-vuotias Chrissy Teigen on saavuttanut mainetta esimerkiksi Sports Illustrated -lehden kuvissa esiintymällä. Otokset nostivat hänet vuonna 2010 kuuluisuuteen. Teigen on toiminut Gillette Venuksen, Olayn, Niken, Skullcandyn ja Billabongin mainoskasvona. Hän esiintyi myös viime vuonna julkaistulla John Legendin All of Me -musiikkivideolla, koska kyseinen kappale sai inspiraationsa parin suhteesta.