Deittisovellus yhdistää lentokoneen sinkut – seksiseuraa jo menomatkalla

Digi Matkailu Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olemme kertoneet mielenkiintoisista puhelinsovelluksista, joiden avulla voi etsiä itselleen mieluista seuraa joko treffeille tai pelkästään vällyjen väliin. Yksi potentiaalinen seuranhakupaikka löytyy lentokentiltä, joilla on helppo tavata samanhenkisiä ihmisiä kaikista maailman kolkista.

Wingman
Wingman

Mikäli ei kuitenkaan tahdo pokailla ihmisiä kasvokkain, voi siihen ottaa avuksi Wingman-sovelluksen. Aplikaation ideana on saattaa samalla lennolla matkustavia sinkkuja yhteen, mutta tutustumisen voi käynnistää jo lentokentältä. Ja mikä parasta – sovelluksen avulla voi löytää ihanneseuraa vaikkapa kymppikerhoon liittymiseen.

Sovellus toimii myös lentojen aikana Bluetooth-yhteyden avulla, vaikka lentoyhtiö ei tarjoaisikaan langatonta nettiyhteyttä. Joidenkin mielestä deittipalveluita alkaa olla jo hieman liiaksi asti ja mikäli liittyy jokaisen puhelimelle ladattavaan sovelluksen käyttäjäksi, vaatisi profiilien päivittäminen ja ylläpitäminen oman sovelluksensa.