Kanye West julkaisi seksikkään coverin Beyoncen hitistä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hittimaakari, räppäri ja muoti-ikoni Kanye West tunnetaan Hollywoodin rääväsuuna, joka ei ujostele kertoa mielipiteitään aiheesta kuin aiheesta. Tällä hetkellä miehellä luulisi olevan kädet täynnä töitä, kun hän valmistautuu kesällä edessä oleviin häihinsä morsiamensa Kim Kardashianin kanssa.

Kanye on kuitenkin ehtinyt tehdä remix-kappaleen Beyoncen Drunk in Love -kappaleesta. Mies ehti jo menettää hermonsa, kun popin kuningatar menestyi huimasti visuaalisella albumillaan, sillä huonona häviäjänä West ajatteli keksineensä idean ensin. Hän ei kuitenkaan tiiminsä ohjeita kuunnellen toteuttanut aikoinaan ideaa, ja nyt Beyoncen tiimillä on juhlat.

Kanye Westin versio Beyoncen hittikappaleesta sisältää tuhmia puheita. Laulu kertoo alunperin Knowlesin ja tämän räppärimiehen Jay-Z:n rakkauselämästä. Westin versio tuo mukaan toisen viihdemaailman voimaparin – hänet ja Kardashianin, mikä on tavallaan kuin toisen ihmisen intiimille tontille tunkeutumista. Tähti räppää nimittäin ainakin seksin harrastamisesta ja eri lemmenasennoista vihjaten lyriikoillaan omaavansa villin petielämän morsionsa kanssa.