Khloe Kardashian ei usko laihdutuskuureihin – vain nämä oikeasti laihduttavat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Seurapiirikaunotar Khloe Kardashian on esitellyt viime aikoina timmimpää vartalomalliaan paparazzeille ja äskettäin neitokaisen väitettiin turvautuneen äärimmäisiin laihdutuskeinoihin kiloja karistaakseen. Nyt nainen väittää kiven kovaa, että ei usko ruokavaliolla toteutettuihin laihdutuskuureihin.

Viime vuonna sinkuksi pettämiskohussa jäänyt Khloe Kardashian on näyttävä 29-vuotias kurvitar, jota on kuitenkin parjattu mediassa perheen pullukaksi. Hiljattain Khloen kerrottiin syövän ainoastaan 400 kilokaloria päivässä. Nyt nainen kiistää paastohuhut ja väittää, että kuntoileminen on ainoa oikea tapa laihduttamiseen.

– En usko laihdutuskuureihin. Uskon treenaamiseen, kovaan työhön ja johdonmukaiseen kuntoilemiseen, hän kertoi E! Newsille.

Sen sijaan hänen siskonsa Kim Kardashian noudattaa ahkerasti erilaisia dieettejä, koska söisi omien sanojensa mukaan muuten suuhunsa kaiken, mitä saa käsiinsä. Khloe on aiemmin väittänyt olevan tyytyväinen muotoihinsa, mutta ero on ilmeisesti saanut hänen itsevarmuutensa hieman järkkymään.