Auts! Mies rikkoi 155 pähkinää päällään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ihmiset ovat mittelöineet erilaisten ennätysten parissa vuosisatojen ajan ja nykyisin kehon ketteryyttä, tehoa ja nopeutta testataan mitä kummallisemmissa toimissa. Ihmisen pää on kova ja sillä on rikottu ennätysmielessä aiemmin esimerkiksi kananmunia.

YouTube
YouTube

Nyt saamme nauttia harvinaisen kovapäisen herran taidoista, sillä Punjabin Youth Festivaleilla nähtiin pähkinöiden särkemisennätys päällä suoritettuna. Mies hakkaa kallollaan rikki 155 saksanpähkinää minuutissa. Edellinen ennätys on vaivaiset 45 saksanpähkinää.

Uskomaton video on jostain syystä koukuttava. Pähkinänsärkijä näyttää suorituksensa jälkeen hieman pökerryksissä olevalta, mutta nuijimisesta toivuttuaan hän voi onnitella itseään maailmanennätyksestä. Kerroimme taannoin pojasta, joka rikkoi päällään 142 kananmunaa minuutissa.