Onko Jennifer Lopez tosiaan vieläkin näin seksikäs?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailmankuulu latinotähti Jennifer Lopez on ollut alkuvuosta jälleen otsikoissa kuukausien hiljaiselon jälkeen. Laulajattaren huhuttiin taannoin eronneen nuoresta rakastajastaan Casper Smartista, mutta pari on sittemmin tavattu jälleen yhdessä.

YouTube
YouTube

Jennifer Lopez herätti vuonna 2000 järjestetyssä Grammy-gaalassa huomiota rohkealla Versace-puvullaan. Vihreän läpikuultavan mekon kaula-aukko nimittäin ulottui neitokaisen vatsaan asti. Laulajatar vie nyt faninsa tuoreella I Luh Ya Papi -videolla noiden aikojen tunnelmiin. Jennifer nähdään kyseisellä videolla kokovartalopuvussa, joka muistuttaa erittäin paljon vuonna 2000 kohua herättänyttä vaatekappaletta.

Jennifer Lopez ei ole juurikaan muuttunut kasvoista esimerkiksi viimeisen parinkymmenen vuoden aikana. Syytökset kauneusleikkauksista tulivat lontoolaisen plastiikkakirurgi Ayham Al-Ayoubin suusta, joka twiittasi tähdelle, että tämän kasvot paljastavat monia merkkejä plastiikkakirurgiasta. Mies perusteli väitteitään kuvilla, mutta Lopez ei myöntänyt operaatioita.