Povipommikaksoset jakavat aivan kaiken

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sanotaan, että kaksosilla on vahvin mahdollinen tunneside mitä sisarusten välille voi koskaan syntyä. Vanhemmat saattavat pukea kaksoslapsensa samanlaisiin vaatteisiin pienenä, mutta harva kaksosista jatkaa perinnettä myös aikuisiällä. Poikkeus vahvistaa säännön.

YouTube
YouTube

Anna ja Lucy DeCinque ovat identtiset kaksotytöt Australiasta, ja heidän samankaltaisuus on mennnyt monen mielestä hieman liian pitkälle. Neitokaiset ovat nimittäin turvautuneet jopa kauneuskirurgiaan, jotta olisivat varmasti samannäköisiä. He omistavat samanlaiset vaateparit, asuvat saman katon alla ja ovat jopa samassa työpaikassa. Kaikista hurjimmalta kuulostaa kuitenkin se, että naiset jakavat jopa poikaystävänsä.

Moni on varmasti kateellinen miehelle, joka seurustelee kahden silikonirintaisen ja täytehuulisen naisen kanssa. Naisten mukaan he harrastavat myös seksiä kolmestaan ja he ylistävät miestään juurikin siitä syystä, että hän pystyy tyydyttämään molemmat naiset, IB Times raportoi.