Unelmien työpaikka maailman luksuskohteissa – miljoonabudjetilla

Lifestyle Matkailu Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Aika usean ihmisen unelmien työpaikka olisi sellainen, jossa pääsisi matkustelemaan ympäri maailmaa ja elämään lukusluokan hotelleissa ja matkakohteissa kuin raharötköt konsanaan. Niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin, on sellainen nyt mahdollista ja vieläpä toisten piikkiin.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Luxury Travel Intelligence -niminen matkayhtiö etsii uutta työntekijää, jonka tehtävänä on matkustaa maailman ykkösluokan paikoissa aina Richard Bransonin Necker Islandia, Venetsian Aman-hotellia ja Las Vegasin ökysviittejä myöten. Työntekijän reissubudjetti on miljoona dollaria.

Luksusmatkailu on yhtiön perustaja Michael Crompronin mukaan nouseva ala, jossa tarvitaan todenmukaisia kokemuksia. Työntekijän tehtävänä onkin asettaa matkakohteet suurennuslasin alle ja arvioida näkemäänsä ja kokemaansa objektiivisesti, Daily Mail tietää kertoa.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash