Asiakkaita huijattiin rankasti – iso ja pieni olut paljastuivat yhtä suuriksi!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Useissa anniskeluravintoloissa olutta tarjoillaan ison ja pienemmän koon tuopeissa. Olutjanoisten asiakkaiden kannattaa kuitenkin olla tarkkana. Tuore Youtube-video osoittaa, etteivät ison oluen ostajat aina saa enempää vastinetta rahoilleen kuin halvemman vaihtoehdon tilaavat.

YouTube
YouTube

Yhdysvaltain Idahossa sijaitsevalla Century Link -areenalla vierailleet jääkiekkofanit havaitsivat, ettei isompana mainostettuun oluttuoppiin itseasiassa mahdu sen enempää nestettä kuin pienikokoisempaan. Koe toistettiin kotiolosuhteissa, ja havainto todistettiin oikeaksi. Iso olut maksaa areenan ravintolassa seitsemän dollaria, eli noin viisi euroa, kun taas pieni maksaa neljä dollaria, eli noin 2,9 euroa.

Monet asiakkaat saattavat olettaa säästävänsä rahaa isomman koon tilatessaan, mutta totuus saattaa olla joissain tapauksissa päinvastainen. Century Link -areenan ravintolan edustajat ovat sittemmin kommentoineet tapausta. Heidän mukaansa ongelma on noteerattu, ja isomman oluen tuopit ovat nyt oikeasti suurempikokoisia. Rahastaan tarkkojen oluenystävien internet-salapoliisityö siis kannatti.