The Wolf of Wall Street -elokuvasta eeppinen remix-biisi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla hurjaa suosiota saanut The Wolf of Wall Street -elokuva kertoo pörssimeklari Jordan Belfortin uskomattoman trickster-tarinan. Ennen kuin Leonardo DiCaprion tulkitsemasta päähahmosta tuli superrikas menestyjä, sai hän arvokasta oppia Matthew McConaugheyn esittämältä pomoltaan.

Kohtauksessa McConaughey iskee rintaansa ja aloittaa kokaiinipäissään laulamaan keskellä luksusravintolaa. Nyt legendaarisesti kohtauksesta on tehty oma musiikkiremix, ja video löytyy YouTube-palvelusta.

Siinä muutaman repliikin ympärille on luotu tarttuva biitti, ja videopätkät kiteyttävät kaiken olennaisen elokuvasta. Videon nähtyään ihminen haluaa luultavasti katsoa kyseisen Oscar-ehdokaselokuvan, jos ei ole sitä jo nähnyt.