Virtahevon poikanen sulattaa sydämet eläintarhassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kaikkien eläinten poikaset ovat suloisia, vaikka niistä kasvaisi aikuisena suuria ja säälimättömiä petoeläimiä. Virtahevot ovat täysikokoisina suurikokoisia pierumoottoreiksi, mutta pienenä poikasena ne sulattavat kaikkien sydämet. Saamme nyt nähdä pienen virtahevon ensikosketuksen ulkomaailmaan.

YouTube
YouTube

Mexico Cityn Chapultepec Zoo -eläintarhassa on päästy todistamaan harvinaislaatuista perheonnea, kun puiston virtahepokasvateille on syntynyt pieni poikanen. Uusi tulokas on syntynyt virtahevolle ensimmäistä kertaa 16 vuoteen eläintarhan historiassa. Ruttuinen hippo teki nyt debyyttinsä yleisölle ja Associated Press julkaisi tapahtumasta videon verkkoon.

Suloinen virtahevon poikanen on todella liikuttava ilmestys, sillä vaikka se on emonsa pään kokoinen, tarkkailee se ympäristöään suurella mielenkiinnolla. Ei uskoisi, että tästäkin nyytistä kasvaa yli 1,5 metriä korkea ja tuhansia kiloja painava möhkäle.