Riemu repesi kattoon! Koira jäi yksin kotiin – valvontakamera kuvasi mitä sitten tapahtui

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Isännät ja emännät saattavat käskeä koiriaan esimerkiksi pysymään pois kodin tietyistä tiloista, mutta joskus eläimen muisti on lyhyt. Nyt eräs omistaja on asentanut kotiin valvontakamerat kuvatakseen eläimensä touhuja, kun ei itse ole talossa.

YouTube
YouTube

YouTube-videon alussa paljastetaan, että koiraa on kielletty menemästä isännän vuoteeseen. Materiaalilla kuitenkin näkyy, ettei otus aivan noudata sääntöjä. Ilman isännän valvovaa silmää otus peuhaa sängyn päällä riemuissaan, ja perheen kissa saa ihmeteltävää.

Videon musiikki kiteyttää ilkikurisen tunnelman – tästä ei iloa puutu! Karvatassut ovat aiemminkin herättäneet omistajissaan hämmennystä käyttäytymisellään. Kerroimme eräästä autoon jätetystä hurtasta, joka protestoi hylkäämistään painamalla auton torvea mielenosoituksellisesti.