Radioasema sekosi? Soitti samaa kappaletta tauottomasti

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Räppäri Nelly tunnetaan parhaiten Hot In Herre ja Dilemma -hiteistään. 39-vuotias mies muutti äskettäin soundiaan elektronisempaan suuntaan, ja esimerkiksi viime vuonna julkaistu Hey Porsche -kappale on esimerkki tällaisesta autotunea hyödyntävästä kappaleesta.

Nyt Nellyn Hot In Herre -hitti on päätynyt sanfranciscolaisen radioaseman käsiin. KVVF 105.7 -kanava soitti kappaletta koko viikonlopun jatkuvalla loopilla. Nelly-bileet alkoivat perjantaina, ja musisointi on jatkunut Elite Dailyn mukaan koko ajan sen jälkeen.

Kyse on stunting-nimisestä julkisuustempusta, jossa on ideana on huomion saaminen sille, että radio on vaihtamassa formaattiaan. Nellyn musiikkia käytetään mediakiinnostuksen herättämiseksi. Niille, jotka kaipaavat muistinvirkistystä Nellyn hittikappaleen suhteen, on ohessa pepunsheikkausta ylistävä Hot In Herre -musiikkivideo.