Netti-ilmiö lähti käsistä – suudelmat ja masturbointi saivat jatkoa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Verkossa nousi huippusuosituksi Tatia Pilievan video, jossa tuntemattomat suutelevat keskenään. Videosta tehtiin nopeasti parodia, jossa ihmiset laitettiin masturboimaan toisiaan. Jos se tuntui vielä liian pliisulta, on samasta videosta tehty nyt wc-parodia.

YouTube
YouTube

YouTube-videolla tuntemattomat käyvät ensimmäistä kertaa ”kakkoshädällä” toistensa läsnäollessa. Moni pariskuntakaan ei koe vastaavaa, joten tilanteeseen on saatu mukaan noloa komiikkaa. Eräs mies ottaa kaikki vaatteensa pois istuessaan ulostamaan wc-pöntölle.

Naista varoitetaan videolla peittämään korvansa. Toinen pari intoutuu suutelemaan samalla, kun neitokainen pudottelee tavaraa pöntön uumeniin. Jos kaikki voisivat olla yhtä rentoja toistensa seurassa, olisiko maailma parempi paikka elää?