Uskomaton suoritus! Imitaattori esitti 21 tuttua ääntä – montako tunnistat?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Disney on joillekin paholainen, joillekin herttaisimpien perhe-elokuvien kehto. Äskettäin uutisoitiin, että kuuluisia Disney-elokuvamusiikkeja muokataan uusiksi, kun niistä tehdään elektronisia remix-versioita. Asialla ovat esimerkiksi Avicii ja Armin van Buuren.

YouTube
YouTube

Nyt Brian Hull -niminen imitaattori tekee jotain erilaista. Hän laulaa Frozen-elokuvan tunnuskappaleen Let It Go käyttäen 21 erilaista Disney ja Pixar -elokuvista tuttua ääntä. Mukana ovat muun muassa Pirates of Caribbean -elokuvien kapteeni Barbosa ja Jack Sparrow, Leijonakuninkaan Scar, Pumba ja Timon sekä Kaunottaren ja Hirviön Lumiere.

Nalle Puhin, Mustapekan, Hessun ja Mikki Hiiren ystävät saavat myös osansa. Harva osaisi tuottaa vastaavanlaisen hahmopotpurin esityksessään, joten video on varmasti aplodien arvoinen.