Tätä ei Oscar-lähetyksessä nähty: Näyttelijäkaunotar virtsasi lasipurkkiin!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Seksikkäimmäksi kasvissyöjäksi taannoin miehensä Dax Shepardin kanssa valittu Kristen Bell synnytti viime vuonna Lincoln-tyttären. Pari meni naimisiin huomattavan huokeassa seremoniassa. Häät maksoivat nimittäin yhteensä vain 142 dollaria.

33-vuotias Kristen on persoonallinen neitokainen muussakin mielessä. Oscar-juhlista on nyt tullut tietoa, jonka mukaan Bellillä iski pissahätä kesken kaiken, kun hän oli suuntaamassa kohti Hollywoodin Dolby-teatteria. Naisen valitsema puku oli liian tiukka, jotta hän olisi pystynyt käymään se päällään vessassa.

Näyttelijätär ei hätääntynyt, vaan virtsasi lasipurkkiin. Hän teki paljastuksensa Live with Kelly and Michael -televisio-ohjelmassa. Kukaan ei tosin tiedä, mistä tähti sai purkin käsiinsä, ja mitä sille tehtiin jälkikäteen.

Veronica Mars ja Heroes -televisiosarjoista ja Frozen-elokuvasta tutun Bellin tunnustus vie pois turhaa mystiikkaa tähtien ympäriltä – ovathan hekin ihmisiä inhimillisyyksineen. Myös nuori Oscar-voittaja Jennifer Lawrence onnistui jälleen olemaan lähes kirjaimellisesti maanläheinen, kun tämä kompastui asunsa kanssa gaalassa. Vaikka hetki oli todennäköisesti nolo kaunottarelle, hän vei sillä paineita pois tavisnaisilta.