Kuolleeksi luultu heräsi ruumispussissa – kuoli oikeasti kahden viikon päästä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kerroimme äskettäin Missisippin Lexingtonissa asuvasta Walter Williamsista, jota luultiin sairaalassa kuolleeksi, koska lääkärit eivät tunteneet hänen pulssiaan. 78-vuotias mies kuitenkin heräsi ruumispussissa, ja läheiset saivat hänet takaisin vielä joksikin aikaa.

Nyt julkkikseksi noussut isoisä on kuitenkin kuollut oikeasti. 15 päivää ikimuistoisen kuolleista nousun jälkeen hänen kerrottiin menehtyneen kotonaan. Aiemmin hänet vietiin sairaalaan sydämen pettämisen takia, ja tälläkin kertaa Walterin kerrotaan lähteneen tästä maailmasta luonnollisien syiden takia. Perhe suhtautuu asiaan hyväksyvästi.

– Luulen, että hän on todella mennyt tällä kertaa. Se oli kahden viikon ihme minulle, ja nautin jokaisesta minuutista perheeni kanssa, kertoi veljenpoika Eddie Hester CNN-uutisille.