Teräsmiehelle annettiin GoPro-kamera – kuin lentäisit itse!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Jokainen on joskus unelmoinut osaavansa lentää, kuten Teräsmies. Unimaailmassa tällaista joskus tapahtuukin ja painottomuuden kokemukset ovat upeita. Kerroimme äskettäin videosta, jossa pikkupoika näki Teräsmiehen lentävän ja innostui suunniltaan.

YouTube
YouTube

YouTube-sivustolla on julkaistu video, joka saattaa lyödä liekkiä hieman isompaankin Teräsmies-faniin. Kyseisellä videolla supersankari lähtee nimittäin lentoon GoPro-kamera päässään ja lopputulos on jokaisen nörtin fantasiaa. Video kannattaa katsoa koko ruudulta.

Toiminnallisella videolla Teräsmies joutuu taistelutilanteeseen roistojen kanssa, minkä jälkeen lento jatkuu läpi kaupungin pilvenpiirtäjämaisemien. Matkan varrella tulee pelastettua kaunis nainen palavasta talosta. Jos tämä ei ole coolia, niin sitten ei mikään.