CNN-uutisankkuri: Yliluonnollinen voima vei Malesian turmakoneen?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Viime aikoina kovin puheenaihe on ollut mystisesti kadonnut malesialainen matkustajakone, joka hävisi jälkiä jättämättä matkalla Kiinaan. Koneen ja sen matkustajian kohtalosta liikkuu lukuisia villejä spekulaatioita. Uusin on kuultu CNN-kanavan uutisankkuri Don Lemonin suusta.

Mies heittää ilmoille kysymyksen, jota jokainen foliohattupää on ehtinyt pohdiskella jo useaan otteeseen. Entä jos kadonneen koneen taustalta löytyy jotain yliluonnollista? Ufokaappaukset, katoamiset salaisiin portaaleihin ynnä muut skenaariot saattavat käydä mielessä, mutta Decoded-ohjelman juontajan Brad Meltzerin mukaan salaliittoteoriat eivät välttämättä aina mene metsään.

– Ihmiset pyörittelevät silmiään salaliittoteorioille, mutta ne vain kysyvät kovimmat ja uskomattomimmat kysymykset. Joskus ne ovat oikeassa. Voit sanoa, että kone paiskautui mereen, mutta missä ovat osat? Jokin tässä jutussa haiskahtaa. En ole niitä ihmisiä, jotka uskovat alieneiden kaapanneen koneen, mutta pitää pysähtyä ja miettiä: miten 200 ihmistä kuljettanut kone vain yhtäkkiä katoaa? Meltzer Kommentoi haastattelussa.