Vaimo haukkui edesmennyttä anoppia – aviomies telkesi vajaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Pitkään yhdessä olleiden aviopuolisoiden välillä saattaa olla kyteviä jännitteitä. Sama koskee siipan sukulaisiakin – ja joskus omasta anopista haluaa niin kauas kuin mahdollista. Brittiläinen Andrew Salmon ei innostunut, kun hänen Beverley-vaimonsa heitti ilkeää vitsiä edesmenneestä anopista.

42-vuotias mies lukitsi vaimonsa pihavajaan, koska tämä ei lakannut laulamasta kotona Oz-elokuvasta tuttua Ding Dong! The Witch is Dead! -kappaletta. Salmon oli äskettäin menettänyt äitinsä, joten härnääminen oli hänelle liikaa. Mies ei halunnut päästää enää vaimoa takaisin heidän Cornwallin kotiinsa ja heitti tämän kamppeineen ulos talosta.

– Tämä on minun kotini nyt, et pääse sisään, kertoo Daily Mirror -lehti miehen sanoneen.

Neuvokas Beverley karkasi lukitun vajan ikkunasta ja palasi taloon, jolloin aviomies yritti repiä häntä ulos jalasta vetämällä. Tulistunut vaimo pääsi karkaamaan käsistä ja heitteli Andrew’n vaatteita ulos yläkerran ikkunasta. Tilanne meni pian väkivaltaisemmaksi, kun mies kuristi ja löi häntä.

Pidätetty Salmon paljasti epäilleensä vaimonsa pettäneen häntä, minkä lisäksi masentuneelle miehelle oli liikaa kuulla pilkkalaulua rakkaasta äitimuorista. Mies myönsi viranomaisille avoimesti pahoinpidelleensä vaimoaan. Hän odottaa parhaillaan tuomiota tapauksesta.