Tätä ei ole ennen nähty! Vangit kuvasivat salaa musiikkivideon

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Musiikkivideoita on kuvattu aiemminkin vankilassa, mutta harvemmin sitä ovat tehneet tuomitut vangit. Michael Jacksonin They Don’t Care About Us -singlen musiikkivideosta kuvattiin aikoinaan toinen versio, jossa esiintyi oikeita vankeja. Siinä myös poptähti esitti vankia.

YouTube
YouTube

Nyt on kuitenkin julkaistu ensimmäinen oikea vankilasellissä kuvattu musiikkivideo, jonka ovat tehneet vangit itse. Eteläcarolinalaiset vangit liekittävät tunnelman korkealle pienessä vankilakopissa.

He hokevat kameralle olevansa tulessa. Äänenlaadussa on toivomisen varaa ja miesten räppitaidotkin voisivat olla kehittyneempiä, mutta onhan tässä videossa tunnelmaa! Kukaan ei voi ainakaan syyttää miehiä katu-uskottavuuden puutteesta.