Tässä vasta unelmakämppä! Wall Streetin susi ei tingi rahasta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Eräs viime aikojen kohutuimmista elokuvista on Martin Scorsesen ohjaama The Wolf of Wall Street -elokuva, joka kertoo bisneshai Jordan Belfortin noususta ja tuhosta. Miehen jäätyä kiinni petoksista ja rahanpesusta hän vietti 22 kuukautta vankilassa, minkä jälkeen hänet määrättiin maksamaan korvauksua 110 miljoonaa dollaria.

YouTube
YouTube

Tästä huolimatta Jordan Belfort elää lukaalissa, joka saanee suurimman osan suomalaisista kuolaamaan. Kaliforniassa Hermosa Beachilla sijaitseva luksuskoti on päätynyt myös YouTube-videolle, jossa komeus nähdään kokonaisuudessaan. Neljä makuuhuonetta, viisi kylpyhuonetta, 4.000 neliötä tilaa ja ylellinen merenrantanäkymä kelpaisivat kelle tahansa.

Belfort tienaa tällä hetkellä elantonsa ja maksaa velkaansa motivaatiopuhujana. Hän luennoi ympäri maailmaa myynnin saloista ja siitä, miten kuka tahansa voi parantaa tuloksia työssään ja elämässään kommunikaatiotaitojaan kehittämällä. Vaatimattomuus ei kuulunut roolihahmon hyveisiin elokuvassa, kuten ei nähtävästi sen esikuvankaan näkemyksiin oikeassa elämässä.