Keittiön kasvojenkohotus pikkurahalla 10 minuutissa? Kyllä, näin se onnistuu

Lifestyle · Stara.fi

Lukemattomissa kodeissa painiskellaan parhaillaan remonttisuunnitelmien parissa, sillä kesän rippijuhlat, häät, kihlajaiset, ylioppilasjuhlat ja muut valmistujaiset edellyttävät monien mielestä asunnon kasvojenkohotusta. Nyt eräs bloggari on esitellyt suorastaan nerokkaan idean.

Julie Blanner
Julie Blanner

Julie Blanner esittelee blogissaan keinon päivittää esimerkiksi astianpesukoneen ulkonäkö kertaheitolla 2000-luvulle. Koko operaatioon kuluu aikaa vain minuutteja, ja tulos on näyttävä. Hän on nimittäin ostanut kaupasta kontaktimuovia, joka näyttää rosteriteräkseltä.

Paikalleen taidokkaasti liimattuna harva vieras kykenee asiaa tarkemmin tutkimatta huomaamaan eroa. Suomessa 10 metriä 45-senttistä rosterikontaktimuovia maksaa alle 20 euroa ja riittää siis useampaankin kodinkoneeseen.