Kova kohtalo: Kiinalaismies kuin Kim Jong-Unin kaksoisolento

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Harva suomalainen ajattelee, että meitä erottaa Pohjois-Koreasta oikeastaan vain yksi maa – Venäjä. Onneksi välimatkaa on kilometreinä jonkin verran. Maan kuuluisa diktaattori Kim Jong-Un on mies, jonka poliittista linjaa monikaan ei ymmärrä länsimaissa.

YouTube
YouTube

Hän on muun muassa teloituttanut maansa poptähtiä ja sukulaisiaan vain, koska miehestä tuntui siltä. Kiinasta on nyt löytynyt täydellinen Kim Jong-Un -kopio. Kebabmyyjä Manchu Tuan on noussut paikalliseksi julkkikseksi, kun hänestä kirjoitettiin kiinalaisessa sanomalehdessä.

Kadulla ruokaa myyvä mies on pahamaineisen diktaattorin kaksoisolento. Hän ei itse tajunnut yhdennäköisyyttä ennen kuin paikallinen pyysi häntä poseeraamaan valokuvassa. Julkisuus on pakottanut Tuanin palkkaamaan uuden työntekijän kokiksi – miehen aika kun menee valokuvaaville ihmisille poseeratessa.

Hän käytti yhdennäköisyyttä myös mainostaakseen bisnestään, ja pukeutui eräänä päivänä pohjoiskorealaiseksi tyranniksi. Myynti lähti heti nousuun. Asiakkaat eivät tosin ole kovin kiinnostuneita ostamaan ruokakojusta kebabia, jos Tuan ei ole paikalla, uutisoi Daily Mirror.