Näitä jokainen tyttöystävä kysyy mieheltään

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Tekstiviestit ovat hyvä esimerkki yleensä miehen ja naisen välisestä kommunikaatiosta, kun nainen saattaa kirjoittaa yhteen viestiin monta asiaa ja tuhat kysymystä, kun mies tyytyy vastailemaan lyhyen ytimekkäästi. Naisella on myös oikeus tehdä johtopäätöksiä mielivaltaisesti, jonka jälkeen asioita selvitellään ristikuulustelemalla – vaikka loppupeleissä ei ole käynyt mitään kuulusteltavan arvoista.

Naiset eivät ohita koskaan kyselyikää siinä mielessä, että he utelevat miehiltään aktiivisesti myös kasvotusten monenlaisia asioita. Syy voi kuitenkin olla myös siinä, että naiset eivät yksinkertaisesti saa kaksilahkeisista mielipiteitä tai asioita irti muuten kuin tivaamalla.

Elite Daily listasi tyypillisimmät kysymykset, joita neitokaiset poikaystäviltään tivaavat. Yleensä miehet saavat näitä kysymyksiä turhaan vain siksi, että eivät ole reagoineet tarpeeksi ajoissa edelliseen kysymykseen tai ovat yksinkertaisesti muissa maailmoissa.

1. Miksi olet outo?2. Oletko vihainen jostain?3. Miksi tuo videopeli on minua tärkeämpi?4. Otinko e-pillerin jo tänään?5. Voinko lainata t-paitaasi?6. Missä olet?7. Näytänkö läskiltä?8. Oletko ollut hänen kanssaan sängyssä?9. Katsotko pornoa?10. Miksi et voi kiinnittää minuun huomiota?11. Mitä syödään?12. Miksi äitisi ei ymmärrä?13. Vaihdetaanko Facebookin suhdestatus?14. Miksi joku muija tekstailee sinulle?15. En ole humalassa, miten niin?16. Onko hän mielestäsi hyvännäköinen?17. Mikä mättää?18. Tykkäävätkö kaverisi minusta?19. Miksi et tahdo hengata minun ja kavereideni kanssa?20. Tahtoisitko nähdä vanhempani?21. Miksi urheilua pitää katsoa joka päivä?22. Tahdotko, että minä maksan?23. Keneltä sait tekstiviestin?24. Miksi tykkäät hänestä Instagramissa?25. Miksi luulet olevasi aina oikeassa?26. Miksi sinä et kuuntele minua?27. Voidaanko nukkua vierekkäin?28. Aiotko oikeasti pistää tuon päälle?29. Miksi kaverisi sanoi, että menette elokuviin ja sinä sanoit meneväsi keilaamaan, mutta teit check-inin baariin?