Kanye West syytti mediaa rasismista – viihdelehti iski rajusti takaisin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kanye West syytti taannoin mediaa rasistisesta suhtautumisesta hänen ja Kim Kardashianin suhteeseen. Miehen suusta on kuultu paljon muutakin hölynpölyä, minkä vuoksi lausuntoa ei olla otettu turhan vakavissaan julkisuudessa. Westin mukaan ulkomaailma ei siedä hänen monikulttuurista suhdettaan.

YouTube
YouTube

Nyt TMZ-sivusto on iskenyt räppäriä takaisin tekemällä rasistisen parodiavideon otsikolla Is Kim Kardashian Officially Black?. Kyseisellä YouTube-videolla pohdiskellaan mihin kategoriaan neitokainen kuuluu, koska hän ei ihonvärinsä perusteella ole musta eikä valkoinen. Hänellä on kuitenkin tummaihoinen mies, lapsi ja iso peppu.

TMZ käyttää julkkisten suosimaa beverlyhillsiläisravintolaa Crustaceania puumerkkinä asialle. Yleensä ruokapaikassa vierailevat tummaihoiset asiakkaat syövät toisessa kerroksessa, ja valkoihoiset ensimmäisessä. Kardashianit paljastivat lehdelle istuvansa yleensä toisessa kerroksessa. Onko juttu siis ratkaistu – ja Kim on virallisesti tummaihoinen?

Todellisuudessa Kim Kardashian on syntynyt ja kasvanut Kaliforniassa. Hänessä on äitinsä Kris Jennerin puolelta hollantilaisia, brittiläisiä ja skottilaisia sukujuuria, kun taas isä Robert Kardashian oli armenianamerikkalainen. Kim Kardashian karkasi vuonna 2000 naimisiin musiikkituottaja Damon Thomasin kanssa. Parin eron jälkeen hän teki laulaja Ray J:n kanssa seksinauhan ja nousi julkkikseksi sen levittyä medioihin. Nauhan saaman julkisuuden ansiosta Kardashianit saivat televisioon oman realityohjelman Rikkaat Kardashianit.