Adam Lambert ja Sauli Koskinen jälleen yhdessä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset saivat taannoin seurata jopa Hollywoodin paparazzikuvista suomalaisen Big Brother -voittajan seikkailuja viihdemaailman suurimpien tähtien joukossa Hollywoodissa. Tilanteeseen päädyttiin supertähden Suomen keikalla syntyneen suhteen myötä.

Kuva: Splash
Arkistokuva: Splash

BB-voittaja Sauli Koskinen ja poptähti Adam Lambert seurustelivat aikoinaan jopa hieman myrskyisästi, kun poliisiputkakin tuli Suomessa tutuksi. Sittemmin suhde päättyi eroon, mutta sitä ennen Sauli oli Hollywoodin pintapiireissä kuin kotonaan. Nyt Iltalehti raportoi melko mielenkiintoisista kuvista miesten Instagram-tileillä.

Lauantaina julkaistuissa otoksissa sekä Sauli että Adam nähdään nimittäin samaan aikaan samassa paikassa – Tukholmassa. Hufvudstadsbladet puolestaan kertoo, että julkkispari nähtiin aiemminkin yhdessä Tukholmassa. Tässä vaiheessa ei tietenkään ole vielä tietoa onko kyse suhteen lämpenemisestä vai pelkästä ystävyydestä.